over ons


Geachte klant,

 

Sinds 1992 assisteert TAND-INST individuen, bedrijven en organisaties bij hun tandheelkundige en algemene chirurgie eisen.

 

Onze nieuwe tandartsen catalogus is een uitstekende weergave van ons brede aanbod aan tandheelkundige instrumenten. Bij het vormgeven van deze instrumenten is men heel nauwkeurig te werk gegaan. Ten eerste zijn de grondstoffen zeer zorgvuldig uitgekozen en is er bij het produceren gebruik gemaakt van geavanceerde productietechnologieën.

 

Ons toegewijde team van professionals zet zich met de volle 100% in om onze klanten tevreden te stellen. Deze inzet is duidelijk terug te zien in de dienst die wij leveren. Zo zijn de levertijden en snelle diensten op een zodanige manier geregeld, dat de klant er maximaal zijn voordeel uit kan behalen en zijn deze in overeenstemming met de ethiek van professionaliteit.

 

Klanten wereldwijd benutten onze technologie en efficiënte beheer. Het feit dat de lijst aan tevreden klanten constant groeit, laat het vertrouwen in ons en ons product zien.

 

We zijn dan ook verheugd om u onze tandheelkundige instrumenten te presenteren welke een geheel nieuwe wereld van tandheelkunde voor u zullen openen.

 

KVK nr :        59850949

BTW nr :        NL 247099752

 

CE :                CERTIFIED

ISO 9001 :     CERTIFIED

VAT / belasting niet bij inbegrepen (hangt af van zone)